Esports

El Nàstic allarga la seva agonia

El Nàstic encara no és matemàticament equip de Segona. L'equip grana ha empatat a 1 gols amb el Betis i per baixarà depenia de si l'Athletic treia algun punt de la seva visita a Saragossa. Però l'Athletic de Bilbao ha perdut i això fa allargar l'agonia dels granes.

El descens del Nàstic a Segona es podia haver confirmat de forma matemàtica aquesta nit. L'equip grana, que ha emptat a 1 gol amb el Betis gràcies a un penal inexistent hagués baixat si l'Athletic hagués ttret algun punt de la seva visita a Saragossa. Però el partit entre el Saragossa i l'Athlètic de Bilbao ha acabat amb el marcador favorable al primer per 4 gols a 3.

El Nàstic s'ha trobat un Betis que ve d'arrencar un punt del Camp Nou, que torna al Ruiz de Lopera després de complir la sanció de tres partits de clausura. L'equip de Luis Fernandez no ha guanyat en els seus sis últims partits com a local, en els quals ha aconseguit quatre empats i ha patit dues derrotes.

Les grans novetats a la llista de convocats del Nàstic han estat Makukula i Ismael Irurzun, que no havien entrat a les últimes convocatòries.

Després que Flores admetés que la temporada que ve no seguirà, tot apunta a Javi López, ara al Salamanca, per portar les regnes de l'equip grana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.