Els Celtics, a una victòria d'aconseguir la Lliga de la NBA

Els Celtics de Boston han guanyat el quart partit, de set, de la final de la NBA. Els de Boston han remuntat 24 punts de diferència al segon quart i han acabat derrotant els Lakers de Los Angeles per 91 a 97 i estan a una victòria de proclamar-se campions de la lliga americana de bàsquet.

Paul Pierce i Ray Allen, amb 20 i 19 punts, respectivament, han sigut els màxims anotadors dels visitants, mentre que Lamar Odom, amb 19 punts, ha sigut el màxim puntuador dels Lakers. Pau Gasol ha fet 17 punts i ha agafat 10 rebots.

Els Celtics van celebrar la seva 16a i última Lliga de la NBA el 1986. Dilluns es poden proclamar altra vegada campions si guanyen el seu quart partit contra els Lakers.