Esports

El Numància supera l'Espanyol amb un gol en el minut 93 (3-4)

Esports

El Numància ha sorprès l'Espanyol i s'ha emportat una sorprenent victòria per 3-4, després de decidir el partit en el minut 93, quan Carlos Bellvis ha sorprès Carlos Kameni en l'última jugada del partit.

L'equip de Sergio Kresic, que fins avui no havia sumat ni un punt fora de casa, ha aprofitat la indolència defensiva de l'Espanyol i ha donat la volta a la situació amb dos gols en els últims minuts, ja que ha empatat en el 85 i ha decidit en el 93.

Els gols
Una pilota sobre l'àrea de Kameni ha estat rebutjada per la defensa i ha quedat sola a tres metres de l'àrea gran, Nagore ha arribat des de darrere i ha empalmat un gran remat en el minut 15 (0-1).

Fins al 34 no ha arribat l'empat. En una falta picada per Nené i que Moisés Hurtado s'ha trobat en un rebuig. El del planter ha rematat en una posició complicada i ha batut el porter del Numància (1-1).

Des d'aleshores, la inèrcia del partit ha tingut color blanc-i-blau, malgrat que els locals s'han tornat a complicar la vida en els primers minuts del segon temps, quan han sortit sense molta tensió del vestidor i han permès que l'equip de Kresic fes el que volgués.

El Numància ha tornat a avançar-se en el 53. Amb molt poc, els sorians han marcat el segon gol. Un centre de Quero, que ha aprofitat la passivitat de Finnan, ha estat rematat de cap per Goiria.

L'empat ha arribat en una altra jugada a pilota parada. Un servei de córner botat per Nené ha estat rematat per Jarque (2-2, m.64) i nou minuts després, Tamudo ha forçat un penal en una acció amb Celma. El capità de l'Espanyol, que havia fallat els dos anteriors, ha assegurat el 3-2 en el minut 73. 

El Numància ha tornat a empatar en un gran remat de Barkero (3-3).

En l'últim moment del partit, l'esquerrà valencià Carlos Bellvis ha batut Kameni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.