Esports

Els waterpolistes catalans tomben Montenegro amb la selecció espanyola

Els waterpolistes catalans han donat a la selecció espanyola el pas als quarts de final dels Jocs Olímpics aquest dissabte a la matinada, en guanyar per un contundent 12 a 6 els campions d'Europa, Montenegro.

Amb aquest partit, els jugadors de Rafael Aguilar es revengen dels montenegrins, que fa un mes els van amargar el debut en el Campionat d'Europa. Els màxims anotadors han sigut Guillermo Molina, del Club Natació Barcelona, que ha marcat tres gols, i Felipe Perrone i Xavi Garcia, tots dos del Club Natació Atlètic Barceloneta i autors de dos gols cada un.

Ara l'equip encara s'ha d'enfrontar a Grècia, selecció a la qual hauria de guanyar amb comoditat, abans dels quarts de final. La qüestió és com quedaran emparellats per a la següent fase, ja que no és segur que passin com a primers de grup i, a més, el triomf inesperat dels Estats Units sobre Croàcia, campiona del món, complica l'encreuament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.