Esports

El gimnasta Gervasi Deferr aconsegueix la plata en la final de terra

Olímpics Catalans

El gimnasta català Gervasi Deferr, doble campió olímpic en salt, no ha fallat i s'ha endut la medalla de plata en la final de terra de gimnàstica artística, on el xinès Zou Kai ha aconseguit l'or. El bronze ha sigut pel rus Anton Golotsutskov.

El català, que ha fet un 15.775, una nota més baixa que la de la qualificació, no ha pogut superar el 16.050 del Zou Kai. El gimnasta xinès ha signat un brillant exercici, la recompensa d'un any molt dur en què va haver d'interrompre els entrenaments per ajudar la seva família, afectada pel terrible terratrèmol de la província de Sichuan.

Deferr ha sigut correcte en l'execució, mostrant molta força amb una entrada espectacular i clavant totes les diagonals. Per acomiadar-se ha fet un doble en planxa.

"Tres Jocs, tres medalles"
Deferr ha reconegut que està "molt content" amb el resultat perquè en tres Jocs Olímpics ha assolit "tres medalles". "Estava molt nerviós. El xinès ha competit molt bé i ho ha fet a casa, crec que l'han puntuat alt però jo no he fet un exercici millor que ell", ha declarat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.