Esports

Regal Barça i Joventut jugaran la final esperada

Bàsquet

El 2008 no comportarà una final sorpresa. El Regal Barça i el Joventut van superar amb molta comoditat el Ricoh Manresa (95-68) i el Plus Pujol Lleida (79-64), així que avui (17.30 h, 33) es viurà la setzena final entre els dos equips, amb els blaugranes intentant igualar les vuit victòries dels verd-i-negres. Quant a títols, el Barça domina la Penya per 12 a 10.

La primera semifinal no va tenir gens d’història. El campió català de LEB va sortir amb més ganes i somiava amb la sorpresa al final del primer quart (15-18), però la Penya es va posar les piles i amb un parcial de 21-1 ho va deixar sentenciat. Pau Ribas (12 punts), Simas Jasaitis (4/9 triples) i Sonseca (14 p i 11 rebots) van brillar en un tràmit, en què els lleidatans mai no es van acostar a menys de 15 punts.

A la segona semifinal el domini del Barça també va ser clar sobre un Ricoh que només va poder plantar cara fins a la meitat del segon quart (40-30). Amb una gran superioritat en els rebots (39 a 24) i una bona efectivitat en els llançaments (27/42 de dos i 11/20 triples), el Regal Barça no va tenir problemes per deixar el partit vist per a sentència en el tercer quart (72-50).

Navarro (16 p en 20 minuts) va estar encertat en el seu retorn al Palau, igual que Andersen, que era dubte per uns problemes a un genoll, en el debut davant la seva nova afició. En general, però, tot el Barça va estar a un bon nivell i va refermar les bones sensacions de tota la pretemporada. Fran Vázquez (16 p) i Barton (11 p) van ser els altres jugadors blaugranes destacats en atac, i al final fins i tot Mamadou Samb es va afegir al festival ofensiu amb dos triples seguits. En el Ricoh cal esmentar l’inici d’Asselin (11 dels 13 primers punts del seu equip) i la feina de Rubio i Alzamora. Faltava un jugador com Javi Rodríguez, però Ponsarnau té molta feina a fer amb el seu equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.