Esports

Un Segona B porta el neguit al Bernabéu

Copa

No es tracta de la Juve i ni tan sols del Màlaga, però en vista dels últims esdeveniments la visita del Real Unión d'Irun, un Segona B, suposa un nou examen per a Schuster. El Madrid haurà de remuntar el 3-2 que contra pronòstic va aconseguir l'equip basc a l'anada, a priori un resultat fàcil de superar, però després dels últims esdeveniments viscuts a la Casa Blanca ja no sorprendria res.

En la línia de la seva insultant arrogància, Schuster va passar ahir d'oferir la roda premsa prèvia al partit faltant al respecte per segona vegada consecutiva al rival i a la mateixa competició. L'alemany va intentar fa un parell de mesos convèncer els responsables del departament de comunicació del club de no comparèixer davant la premsa abans i després dels partits, proposant a un dels seus ajudants per a tal fi, i encara que en Lliga i a Europa no va poder sortir-se amb la seva, de moment a la Copa està oferint un recital de mala educació.

Serà avui mateix quan l'alemany doni la llista de convocats, tot just unes hores abans de l'inici del partit en una altra de les seves típiques sortides. Tot sembla indicar que el Madrid reservarà molts efectius, inclosa l'estrella mediàtica del moment, Higuaín, a qui un sector de la premsa de Madrid ha elevat ja a la categoria de nou ídol blanc. Fins i tot se l'arriba a comparar amb Messi, fet que demostra els pocs al·licients que pot oferir ara per ara aquest Madrid .

Tot sembla indicar que Saviola tindrà minuts. L'argentí segueix aferrat al sou dels blancs i ha tornat a manifestar que, tot i la seva suplència, no sortirà del Madrid al mercat d'hivern. Casillas, el porter més golejat a casa en la Lliga, deixarà el seu lloc a Dudek. Pepe, Ramos i Van Nistelrooy, que va volar ahir cap als Estats Units per determinar si ha de passar de nou pel quiròfan, tampoc jugaran contra el Real Unión.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.