Esports

El ministre d'Indústria recolza "a mort" l'Atlètic de Madrid

Futbol

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ha expressat aquest matí el seu recolzament "a mort" a l'Atlètic de Madrid davant el tancament de l'estadi Vicente Calderón per dos partits de la Champions. Sebastián considera aquesta sanció com "un atracament injust". En aquest sentit, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, també ha expressat el seu suport al "club madrileny i a la policia".

El cas ha arribat aquest dimecres al Congrés dels Diputats. La ministra d'Educació, Política Social i Esport, Mercedes Cabrera, ha considerat la sanció "excessiva", ja que "va més enllà del que els esdeveniments poden justificar".

El ministre de L'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba també va defensar ahir l'actuació de la policia, que va ser criticada obertament pel resident de la UEFA, William Gaillard. "La comissió de disciplina ha dictaminat que els incidents van ser provocats per la policia espanyola sense cap motiu", va assegurar Gaillard.

En declaracions a Onda Cero, el ministre va qualificar d'"insòlita" la decisió i va dir que  posarà a disposició del club "tot" el material de què disposa la policia sobre els incidents, inclosos vídeos en què es veu alguns aficionats llançant cadires durant els aldarulls. Altres imatges mostren la duresa de la càrrega dels agents contra els seguidors marsellesos.

Precisament a la pàgina web del diari francès La Provence apareix un vídeo que mostra les càrregues de la policia espanyola contra aficionats de l'Olympique de Marsella a l'estadi Vicente Calderón. El president del club francès, Pape Diouf, es queixa en el vídeo de l'actitud de la policia espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.