Esports

Ni atac ni defensa

Lliga BBVA

El primer dels quatre reptes va sembrar dubtes. Un 2-0 amb poc a replicar, perquè l’atac va ser pràcticament inexistent i la defensa va tenir petits errors que van resultar letals. Vibracions gens positives i un parell de lesions per encarar el derbi sense temps a assumir la primera derrota.

Migcamp de bolquers
Les rotacions estaven cantades, però el marge per a la sorpresa sempre és present. Valdo i Jonathan eren cartes descobertes i calia veure què es treia Tintín Márquez de la màniga per al mig del camp. Doncs joventut al poder. Sielva, de 17 anys, acompanyant Lola (21) i Àngel (22). Experiments, perquè el primer només havia jugat uns minuts a Primera i els altres dos s’estrenaven aquesta temporada.

El Sevilla ho va tenir fàcil per agafar les regnes, amb Duscher i Maresca imposant l’experiència i els habituals problemes ofensius de l’Espanyol fent la resta. Jonathan va fregar el gol en l’única aparició del partit i els blanc-i-blaus van necessitar més de mitja hora per adonar-se que aquest Sevilla espanta més aviat poc i provoca els xiulets amb facilitat.

L’Espanyol va posar els fonaments en la seguretat defensiva per agafar confiança i acostar-se a la porteria rival. Així, la millor ocasió va ser una contra perfecta que Luis García, sol, va enviar als núvols.

El problema és que el Sevilla, sense fer res, es va trobar un gol. Amb la graderia enfadada i sense cap mena de capacitat per construir joc, Maresca estava incomprensiblement sol per rematar de cap dins l’àrea, amb la col·laboració de l’infortuni en forma de rebot a Kameni després que la pilota toqués el pal.

Chevantón se n’aprofita
Era l’hora de veure una reacció. Calia fer un pas endavant, generar nervis, portar el xiuxiueig a la graderia i fer pencar Palop. Márquez va apostar per sacrificar migcampistes reforçant l’atac amb Callejón. Però els canvis no van tenir cap mena d’efecte. L’Espanyol ni tan sols va ser capaç de xutar entre els tres pals. Escassa fe i menys enginy per buscar l’empat.

El Sevilla es va deixar dominar i en va tenir prou de veure com una falta de coordinació entre centrals i lateral deixava que Chevantón sentenciés a plaer a tocar del final. Primera derrota sense solucionar els problemes per crear perill. Si s’hi afegeixen les lesions, mala recepta per encarar el derbi de dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.