Esports

Getafe contra la desena

Futbol

Aconseguir la desena victòria consecutiva i arribar amb el liderat consolidat als enfrontaments directes amb Sevilla, València, Madrid i Vila-real és l’únic pensament del Barça de cara al partit de diumenge davant el Getafe de Víctor Muñoz. Els jugadors de Guardiola, amb el retorn dels internacionals, van entrenar-se ahir amb aquest objectiu entre cella i cella, però des de Getafe ja han deixat clar que no volen el paper de víctimes.



El virus FIFA no ha estat aquest cop tan agressiu amb el Barça com en d’altres cites. Eto’o, Touré, Keita, Gudjohnsen, Piqué, Bojan i Messi ja no havien marxat i ahir van tornar de les seleccions Henry, Hleb, Cáceres, Puyol i Xavi, que podran fer tres entrenaments amb el grup abans de rebre el Getafe.

Els problemes venen amb Alves i Márquez, que van jugar ahir a la matinada i no arribaran fins avui. En el cas del mexicà, és probable que no pugui participar a l’entrenament d’aquest matí a les 11 hores, i això farà que només pugui entrenar-se dissabte amb la resta del grup. Guardiola decidirà si en té prou per convocar-lo i comptar amb ell per al partit o bé li dóna descans.

En tot cas, la bona marxa de l’equip i el bon estat físic dels jugadors fan pensar que el Barça ho té tot a favor per mantenir la ratxa de victòries (serien 10 de consecutives) i com a mínim mantenir les distàncies amb Vila-real (3) i Madrid (5) a l’espera del que passi en l’enfrontament entre Sevilla i València de demà.

“No firmem l’empat”
No obstant, a Getafe pensen una mica diferent i ja ho han fet saber per boca del seu president, Ángel Torres i també del jugador Manu. “El Barça té pitjor plantilla que la temporada passada però té millor equip gràcies a Guardiola; per mi, és el favorit per guanyar la Lliga, però nosaltres estem preparats per donar la campanada”, afirmava ahir el dirigent.
De fet, el Getafe és un dels millors equips de la Lliga fora de casa, on només ha perdut un dels cinc partits que ha jugat (a Màlaga), mentre que n’ha guanyat dos i n’ha empatat dos més. El seu balanç al Camp Nou és desfavorable amb 5 derrotes i un empat, justament en l’última visita, la temporada passada a la Lliga.

“Ells estan en un gran moment i els entra tot, però en un partit pot guanyar qualsevol i anirem a guanyar; jo no firmo l’empat”, assegurava ahir Manu.

D’altra banda, ahir es va saber que el partit del Barça al Sánchez Pizjuan de Sevilla es jugarà dissabte 29 a les 22 hores (es transmetrà en obert) i el Barça ha decidit viatjar el mateix dia del partit al matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.