Esports

Catalunya-EUA pendent d'Espanya

La FCF i la US Soccer han firmat un contracte per jugar el 14 d’octubre a Barcelona, però supeditat al permís de la FEF

“Dura lex, sed lex”. La Federació Catalana de Futbol (FCF) i la nord-americana, USSoccer (USS), han firmat un contracte per jugar un amistós el pròxim 14 d’octubre, data oficial FIFA. La USS fins i tot n’anuncia la retransmissió per Galavisión i el canal de futbol de la Fox. Però encara no és segur que es jugui el matx. Esclar, falta el permís de la Federació Espanyola.

Dubtes amb l’escenari
És per això que res és oficial i que ballen dades. Com l’escenari; algunes informacions parlen del Lluís Companys per les “males relacions” entre el Barça i la FCF, mentre que la web de la USS assegura que es jugarà “a l’històric Camp Nou”. “Però si no tenim el permís com hem de tenir la seu?”, s’exclamava ahir un portaveu de la Federació Catalana. No hi ha res segur.

Almenys fins que arribi el plàcet de Las Rozas, on hi ha la seu de la FEF. “Ja està demanat, i ara toca esperar; i si no es juga, almenys el contracte amb la US Soccer no penalitza, està supeditat al permís”, va afegir el mateix portaveu. El dia abans, el dissabte 13, Espanya es juga al Parken de Copenhaguen contra Dinamarca una plaça a l’Eurocopa 2008.

“Rivals de tan alt nivell”
En tot cas, qui ha aixecat la llebre ha estat la web de la USS, perquè inclou el matx en la gira europea: 22 d’agost contra Suècia (Göteborg), 14 d’octubre a Barcelona i 17 d’octubre contra Suïssa (seu pendent). I el seleccionador ianqui, Bob Bradley, ja s’ha pronunciat: “Sempre busquem partits de qualitat, i tenint en compte les dates, amb partits de l’Eurocopa, som afortunats d’haver trobat dos rivals de tan alt nivell”.

L’equip dels EUA es presentaria amb les millors gales, com els europeus Beasley (PSV), Bradley (Heerenveen), Howard (Everton), Onyewu (Standard) i Keller (Borussa Mönchengladbach) o els locals Donovan i Dempsey.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.