Esports

El Ricoh Manresa guanya el Fuenlabrada (78-87)

Bàsquet

El Ricoh Manresa va començar la temporada amb l’objectiu de mantenir-se a la Lliga ACB. Ara, però, quan falten vuit jornades per acabar la fase regular –als manresans els falten només set partits perquè ha de descansar– l’equip de Jaume Ponsarnau està situat en zona de play-off i té tot el dret de somiar amb jugar les eliminatòries pel títol.

Guanyant dissabte per 78-87 a la pista del Fuenlabrada, el seu rival més directe en la lluita per acabar en els llocs de play-off, el Ricoh va sumar un triomf que té valor doble. Ara, els del Bages superen els madrilenys per una victòria més el basket-average, tot i que han jugat un partit més.

Asselin, amb 25 punts (9/14 cistelles de dos, 1/3 triples i 4/4 tirs lliures) i 10 rebots, 2 taps i 30 de valoració, va liderar la victòria d’un Ricoh que va anar sempre per davant des del 17-19. Montañez (14 p), Bulfoni (11), Ibaka (10 p) i Jordi Grimau (8 p) van ser els altres referents ofensius dels manresans.
 

Defensa a Oleson
Una altra de les claus de la victòria catalana va ser que va deixar Oleson en només 6 punts (0/6 tirs de camp i 6/7 tirs lliures). L’escorta és, amb diferència, el màxim anotador d’un Fuenlabrada que portava sis victòries consecutives com a local. Dissabte, Grimau i Montañez van lligar curt Oleson durant els 33 minuts que va jugar i van limitar molt les possibilitats del Fuenlabrada. En el Ricoh Manresa també cal destacar les 11 assistències que van donar entre els bases Javi Rodríguez (7) i San Miguel (4).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.