Esports

Xavi Pascual debuta amb una victòria al Palau

El substitut de Cadenas a la banqueta blaugrana, Xavi Pascual, va debutar ahir amb bon peu amb la victòria del Barça Borges sobre el cuer Keymare Almeria (30-26), en partit avançat de la 17a jornada de la Lliga Asobal. Per a aquest enfrontament, i pensant en el partit de dissabte vinent de Lliga de Campions davant el Ciudad Real, el tècnic català va decidir reservar cinc dels seus homes forts (Nagy, Iker Romero, Kasper, Juanín i Garabaya), cosa que va permetre el debut de l’últim fitxatge blaugrana, el pivot italoxilè Oneto. Sigui com sigui, el cert és que els andalusos van donar més guerra de la prevista i durant la fase inicial van anar per davant en el marcador (4-7 i 6-9), sobretot gràcies a l’encert de Tiumentsev, que amb 8 gols seria el màxim anotador del partit. De mica en mica, però, els de Pasqui es van anar entonant i, guiats pel danès Noddesbo (7), van aconseguir marxar ja al descans amb avantatge (15-12).

A la represa, el joc blaugrana va guanyar en velocitat i l’equip va afinar el contraatac, que li va permetre un màxim avantatge de cinc gols (19-14). A partir d’aquí, i tot i que l’Almeria no es va enfonsar, va ser qüestió de mantenir les diferències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.