El Girona no pot amb el Llevant i acumula el setè empat seguit

Segona A

El Girona va pagar una vegada més la seva manca d’efectivitat de cara al gol i no va passar del 0-0 contra el Llevant a Montilivi, en un partit en què l’equip de Raül Agné va jugar l’última mitja hora en inferioritat numèrica. Amb això el conjunt català va acumular el seu setè empat consecutiu encara que es manté en una posició relativament còmoda, a vuit punts del descens.

Després d’una primera part en què els visitants van demostrar una mica més d’ambició, a la segona el Girona va sortir amb més determinació i va disposar d’alguna bona ocasió per obrir el marcador. Com en un llençament de falta de Cañas al minut 48 i una rematada de cap del mateix jugador al 58. Tot seguit hi va haver la primera polèmica a l’anul·lar l’àrbitre un gol per suposat fora de joc d’Igor i al 63 Cañas era expulsat després de veure la segona targeta groga, molt protestada pels locals. Tot i això, amb el temps gairebé exhaurit Xumetra va perdonar una ocasió d’or.