Esports

Nadal sentencia l'eliminatòria contra Sèrbia

Copa Davis

L'equip espanyol de la Davis s'ha classificat per a quarts de final en superar l'eliminatòria contra Sèrbia per 3-1. Rafa Nadal ha aconseguit el tercer i definitiu punt per a Espanya en guanyar Novak Djokovic per 6-4, 6-4 i 6-1 en dues hores i 28 minuts de joc.

El tenista manacorí no ha donat cap opció a un serbi que ha plantat cara en els dos primers sets però que no ha pogut fer res davant la superioritat del número 1 del món. Amb aquest triomf, Espanya trenca el malefici de caure eliminat en primera ronda quan li toca defensar el títol de la Davis.

De fet, Nadal ha anat de menys a més contra un 'Nole' irregular i ha encadenat la seva dotzena victòria consecutiva a la competició per països contra un rival diametralment oposat al feble Djokovic que va caure ahir derrotat davant de David Ferrer.

Amb un tenis ferm des de la línia de fons i cops encertats amb la seva prodigiosa mà esquerra, Nadal ha acabat trasbalsant un Djokovic que no sap guanyar-li sobre argila i que avui ha tornat a evidenciar que el seu braç s'encongeix davant de la pressió a la qual el sotmet el mallorquí.

Així, el serbi ha comès 48 errors no forçats i quatre dobles faltes, algunes en moments clau com la primera pilota de ha concedit al partit i el trencament de servei que ha permès al mallorquí emportar-se el segon set, i només ha estat capaç de signar un trencament davant d'un Nadal molt sòlid.

Pressionar al tetracampió
Nadal ha saltat a la pista lleugerament lent mentre que Djokovic estava molt més agressiu que ahir, conscient que les seves opcions passaven per pressionar el tetracampió del món des del començament. Tot i això, el balear només ha trigat quatre jocs a trobar el seu millor rendiment i no ha tardat a reflectir-lo en el marcador.

Tot i això, Djokovic ha reaccionat amb rapidesa i ha tornat la igualada al marcador (3-3). Aquest trencament ha permès al serbi retrobar-se amb el seu millor tenis i els dos jugadors han ofert punts molt bonics als gairebé 15.000 espectadors desplaçats fins a l'estadi de Terra Mítica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.