El Ricoh Manresa deixa escapar la victòria contra el CAI Saragossa

Bàsquet

El Ricoh Manresa ha deixat escapar de les mans una victòria que tenia pràcticament a la butxaca. Els manresans s'han vist sorpresos al Nou Congost pel CAI Saragossa, un dels equips immersos en la lluita per evitar el descens de categoria, i que s'ha acabat imposant per 67-71.

Després d'un mal inici, els homes de Jaume Ponsarnau s'han refet i han capgirat un marcador advers. Però un parcial en contra de 0-17 al tercer quart ha ensorrat les opcions de triomf d'un Ricoh que s'allunya del somni per entrar als play-off pel títol de l'ACB.

Ensopegada sorprenent i inesperada del Ricoh Manresa davant del CAI Saragossa al Nou Congost. Els de Jaume Ponsarnau guanyaven per 10 punts de diferència al tercer quart gràcies a la inspiració d'Ibaka, després d'un mal inici de partit que havia deixat els manresans sis punts per sota al descans (29-35).

Però quan semblava que la reacció del Ricoh li serviria per sumar una nova victòria a la seva pista, els manresans han encaixat un increïble parcial de 0-17 al final del tercer quart que ha ensorrrat les seves opcions.

En l'últim parcial, massa nervis en els locals i més encert dels aragonesos, en què una de les revelacions de la temporada, Quinteros, no ha perdonat.