El Girona es retroba amb la victòria davant un Múrcia inoperant (1-0)

Segona divisió

Un solitari gol de Felipe en transformar una pena màxima en el minut 41 de la primera part ha servit perquè el Girona guanyés la seva particular final per la permanència davant un Múrcia que amb prou feines ha inquietat la porteria de Rafa Ponzo.

En una primera part de molt poc futbol, han estat els locals qui han disposat de tres ocasions per marcar, encara que només ho ha aconseguit de penal després que l'àrbitre assenyalés una empenta a l'àrea sobre Arnal quan aquest es disposava a rematar un centre des de la banda dreta.

Amb l'1-0 al marcador, el partit ha arribat al descans i a la segona part, el Múrcia ha realitzat un parell de canvis donant entrada a Despotovic i a Quique de Lucas, canvis que han millorat una mica el joc dels visitants encara que no el suficient per forçar accions de perill.

El Girona, que ha jugat els últims vint minuts amb deu futbolistes per l'expulsió de Jose Martínez, ha rebut un regal del central Ochoa que ha pogut suposar el 2-0, encara que Elía ha estat sublim en llançar-se als peus de Xumetra quan aquest podia haver-se quedat sol davant la porteria rival.

A banda del seu triomf, el primer a la segona volta, el Girona es veu beneficiat per l'empat de l'Alabès al camp del cuer Sevilla Atlètic, fet que permet que els de Raúl Agné augmentin a deu punts la diferència amb els llocs de descens i es col·loquin a només vuit dels cinquanta establerts pel propi entrenador per a la salvació.