Esports

Calderón anuncia que cedeix la presidència del club per "pacificar" la massa social

L'advocat Ramón Calderón ha anunciat en una roda de premsa a l'estadi Santiago Bernabéu, on no ha admès preguntes, la decisió de cedir la presidència del Reial Madrid com a conseqüència de l'escàndol motivat pel frau de l'Assemblea del mes de desembre passat i la falta de suport entre els membres de la Junta Directiva.

"En contra de l'opinió de tots els membres de la Junta Directiva he pres la decisió de cedir la presidència amb la intenció que l'entrega del meu cap, tan perseguit des del començament del meu mandat ajudi a pacificar una massa social, alterada i convulsa", han estat les paraules de Calderón, que ha pres aquesta decisió després que durant tot el matí es reunís la Junta Directiva de l'entitat a les instal·lacions del Santiago Bernabéu.

Boluda, nou president
Vicente Boluda, el nou president del Reial Madrid, ha anunciat també avui que l'estiu que ve se celebraran les eleccions a la presidència de l'entitat.

Boluda, vicepresident del Reial Madrid des del 19 de desembre del 2006, ha estat designat per unanimitat per la junta directiva del Reial Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.