El Barça s'imposa sense problemes davant el Bruesa amb 86-64

ACB

El Regal Barça segueix en plena forma. Els blaugranes han superat el Bruesa 86-64 i continuen aspirant a la primera plaça de la fase regular.  Ilyasova i Vázquez han tornat a ser referents en un partit en què, fins i tot, ha anotat el jove Xavi Rabaseda.

Els blaugranes, amb una notable defensa i molt encertats en el tir exterior, ràpidament han deixat enrere el seu rival, ja en el primer quart, en què Ilyasova ja ha començat a erigir-se coma principal referent blaugrana en atac. El turc, només ha anotat de tres, però ha anotat cinc triples de cinc intents. Amb el seu cinquè, Ilyasova ha situat el Barça amb el màxim avantatge de 23 punts (73-50) en el quart temps.

L'última cistella ha estat una esmaixada de Rabaseda.