Esports

Crespo diu no a l'oferta de l'Espanyol i el club busca alternatives

Espanyol

L'Espanyol segueix rastrejant el mercat a la recerca d'un davanter centre per reforçar l'actual plantilla, després que el jugador argentí de l'Inter de Milà Hernán Crespo, un dels objectius de l'àrea esportiva del club, hagi declinat l'oferta blanc-i-blava.

A falta d'una mica menys de cinc dies perquè es tanqui el mercat d'hivern, l'entitat catalana centra tots els seus esforços en la contractació d'un davanter. Una altra opció que agrada és la del futbolista del Colo Colo Lucas Barrios, encara que el preu del traspàs és el principal escull.

L'Espanyol no descarta incorporar un jugador extracomunitari malgrat tenir les tres places ocupades, ja que confia en que el defensa argentí Nico Pareja pugui obtenir la nacionalitat italiana. Per tant, el central deixaria una plaça lliure.

L'entitat catalana espera anunciar en les pròximes hores algun fitxatge, encara que per a això haurà d'accelerar les sortides, ja que té les 25 places ocupades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.