Esports

Michel entrenarà el Getafe durant cinc partits de Lliga que queden

L'exjugador del Reial Madrid, que tindrà a les seves ordres el seu fill, diu que dirigir un equip a un punt del descens és un repte i no un risc

José Miguel González, 'Michel', ha estat presentat aquest dimarts com a nou entrenador del Getafe, que es troba a un punt del descens.

L'exjugador del Reial Madrid, que tindrà a les seves ordres el seu fill Adrián, ha assegurat que dirigir un equip a un punt del descens durant cinc jornades és un repte i no un risc.

"Tinc molta vocació pel futbol. Això és una possibilitat. Ens plantejàvem el futur per a l'any que ve i això és un bon club. És molt proper, és una possibilitat bona i em concentro en la fe i en la seguretat que tinc en els jugadors per tirar això endavant", ha afirmat en la seva presentació oficial.

El tècnic Víctor Muñoz va ser destituït aquest dilluns al migdia del seu càrrec d'entrenador del Getafe, que diumenge va perdre a casa davant el Vila-real (1-2), en partit corresponent a la trenta-tresena jornada de Lliga.

El Getafe va prendre la decisió de cessar-lo pels mals resultats del conjunt madrileny, que és dissetè en la classificació, només un punt per sobre dels llocs de descens.

Víctor Muñoz, nascut a Saragossa el 15 de març de 1957, i que havia dirigit el Mallorca, el Logronyès, el Lleida, el Vila-real, el Saragossa, el Panathinaikòs i el Recreativo de Huelva, es va fer càrrec del Getafe l'estiu del 2008, en succeir el danès Michael Laudrup.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.