Esports

El Chelsea no perd a casa a Europa des del seu 1-2 davant el Barça el 2006

L'última derrota del Chelsea a Stamford Bridge va permetre al Barcelona estabilitzar el seu camí cap a la final de París

El Barça buscarà dimecres que ve a Londres tancar el particular cercle de 17 partits europeus del Chelsea sense perdre a Stamford Bridge, precisament des de la seva derrota el febrer del 2006 davant l'equip blaugrana per 1-2, en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Des d'aleshores, l'equip anglès no ha perdut cap partit a casa en competició europea. En total, 17 partits consecutius que no obstant això no li han servit per alçar el títol: el 2006 va caure eliminat davant el Barcelona, futur campió (1-2 a Londres i 1-1 al Camp Nou); el 2007, davant el Liverpool en els penals, en semifinals (1-0 a Londres, 1-0 a Anfield), i la temporada passada va perdre la final des del punt de penal a Moscou davant el Manchester.

El Barcelona viatjarà demà a la capital anglesa amb la intenció de fer valer la seva estadística aquesta temporada, en què no ha perdut cap partit lluny del Camp Nou en competició europea: ha jugat cinc partits i ha marcat 14 gols. Un empat amb gols a Stamford Bridge el classificaria per a la sisena final de la Copa d'Europa de la seva història.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.