El Nàstic retroba la victòria i el Girona no remata la feina

Futbol

Un penal i l’expulsió d’un jugador de l’Alacant en els primers compassos de partit va servir al Nàstic per obrir una victòria (1-3) que se li resistia des de feia tres setmanes. La jornada podria haver estat rodona per als equips catalans de Segona, ja que el Girona es va avançar dues vegades a Salamanca, si bé al final els locals aconseguirien anivellar el marcador (2-2).

Els tarragonins visitaven el Rico Pérez per sumar tres punts que els permetessin seguir connectats a la part alta de la classificació i tenint al davant un rival que només havia aconseguit un triomf a casa. I els granes van fer emmudir la parròquia local als deu minuts al xiular l’àrbitre un discutit penal –transformat per Jandro– per suposada mà d’un Azkoitia que era expulsat.
Amb el marcador a favor i el contrincant noquejat, als de César Ferrando només els va tocar esperar el moment d’afermar la seva posició. Això va arribar al segon temps, quan en quatre minuts el Nàstic rematava la feina amb dos gols més de José Mari (47) i David Bauzà (51). I a un quart del final, el local Català retallava diferències.

Pel que fa al conjunt gironí, es va avançar primer amb gol de Felipe, al minut 22, i més tard de Chechu (79), després que Rodri (38) hagués empatat. Però a quatre minuts del final, i després que els catalans perdessin Serra per veure la segona groga, Isaac Jové feia la igualada. A més a més, acabat ja el matx, el tècnic Raül Agné i el delegat del Girona també acabaven expulsats per encarar-se a l’àrbitre.