Esports

El Barça sospita que una penya proporciona entrades als Boixos Nois

El FC Barcelona sospita que una penya barcelonista és la que va proporcionar als Boixos Nois, que aquest dilluns van agredir un membre de la seguretat del club a Munic, les entrades per poder assistir al partit a l'Allianz Arena contra el Bayern.

Així ho ha confirmat un portaveu del club, que ha explicat que tenen "una sospita fundada" de la identitat de la penya blaugrana que ha proporcionat les entrades, encara que no l'ha volgut revelar, ja que des del club s'estan comprovant els codis de les entrades i la seva correspondència per determinar-ne la procedència exacta.

Des del Barcelona i en concret el seu president, Joan Laporta, s'ha denunciat la incongruència que els aficionats ultres del Barça puguin moure's impunement en els desplaçaments (Vila-real, Munic o en el partit contra l'Espanyol), quan estan totalment identificats, després dels múltiples incidents i agressions que han protagonitzat.

L'últim d'ells es va produir aquest dimarts, a Munic, quan un membre de la seguretat privada del club va ser agredit per una vintena de seguidors ultres, cosa que va motivar que la policia alemanya, a instàncies del Barça, en retingués cinc en una comissaria fins que es va acabar el partit.

El mateix portaveu del club ha explicat que va resultar "fonamental" la feina dels Mossos, que van viatjar amb l'equip català a Munic, en la identificació dels agressors.

El president del Barça, Joan Laporta, s'ha mostrat indignat pel fet que els violents puguin viatjar i assistir als partits de l'equip fora del Camp Nou amb total impunitat, quan no poden presenciar els partits en terreny blaugrana. "Sabem com arriben, estan identificats, però em sorprèn que puguin viatjar després del que han fet", ha dit.

Laporta ha lamentat per "els desagradables incidents" protagonitzats a Munic per "uns presumptes delinqüents, uns energúmens, uns criminals que es dediquen a clavar pallisses a una persona perquè creuen que era de la meva seguretat".

El dirigent barcelonista, que va eradicar la presència d'aquests seguidors del Camp Nou i li va valer ser amenaçat de mort per aquests radicals, considera que ha arribat el moment de prendre decisions sobre això, "de parlar menys i actuar més".

En aquest sentit, Laporta aposta per prendre "mesures més contundents" com ara evitar que els seguidors radicals entrin  als estadis, perquè si no hi ha el risc que "passi alguna cosa més seriosa que haurem de lamentar".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.