Esports

El Barça passa per damunt del Madrid al Palau (87-67) i suma el vuitè triomf seguit

Lliga ACB

En una setmana, el Barça s’ha imposat al Reial Madrid en els dos clàssics, el de futbol i el de bàsquet. Ahir, en el de la cistella, l’equip blaugrana va passar per damunt del blanc i el va superar amb contundència, per 20 punts: 87-67. Per tant, els de Xavier Pascual mantenen la seva ratxa, que ja és de vuit victòries consecutives.

Una ratxa que és fruit del magnífic moment de forma en què es troba l’equip blaugrana, que tampoc no va poder ser frenat per un Madrid que va arribar al Palau en un moment dolç, amb sis triomfs en els set últims partits. Aquest Barça, però, s’està mostrant imparable, tot i que ahir encara no va reaparèixer Lakovic.

De fet, el Madrid només va poder resistir durant un primer quart molt ofensiu (27-24), gràcies al seu domini inicial en els rebots i a 4 triples sense errada (12-18). Després, el Regal Barça va ser demolidor i el rival no va poder mantenir el fort ritme català, igual que no ho han fet equips de la talla del Panathinaikòs o el Montepaschi. Amb la seva habitual intensitat defensiva, els blaugranes van tancar les vies d’atac dels de Joan Plaza –només Reyes i Mumbrú van veure l’anella rival–, i en l’aspecte ofensiu el Barça també va estar immens: 23/36 de dos (63%), 10/16 triples (62%) i 11/12 tirs lliures (91%).

El Barça va començar a encarrilar el triomf en el segon quart, després de deixar el Madrid en només 3 punts en 7 minuts (36-27 i 44-33 al descans). El Madrid va intentar aturar la sagnia amb una zona 2-3, però el Barça la va atacar amb eficàcia fins a guanyar per 22 punts (87-65), entre els olés de l’afició. En el Barça d’ahir, tot i que va destacar el joc de conjunt, cal ressenyar el partidàs de Sada (5 p, 6 rebots i 12 assistències) i Andersen (22 p), i les aportacions de Navarro (16 p en el seu partit 377 amb el Barça a la Lliga ACB, només superat pels 422 d’Epi), Ilyasova (11 p), Grimau (8 p i 6 r) i Fran Vázquez (7 p i 4 taps).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.