L'Espanyol derrota el Depor (3-1) i manté les esperances de salvar-se

Futbol

L'Espanyol ha demostrat que encara creu en la salvació i ha aconseguit una victòria vital en les seves aspiracions per conservar la categoria, en derrotar el Deportivo de la Corunya (3-1).

La posada en escena de l'Espanyol ha resultat sorprenent. Pochettino ha prescindit d'un qüestionat Luis García i li ha donat l'oportunitat a Iván Alonso, que s'ha guanyat la confiança del tècnic amb les seves bones condicions durant els entrenaments.

El joc local ha estat massa lent i ple d'imprecisions, circumstància que ha beneficiat el Deportivo de la Corunya que en el primer minut del partit ha donat el primer avís amb un dòcil remat de Lassad a les mans de Kameni.

El partit s'ha anat embussant amb el pas dels minuts. Al joc li ha faltat intensitat i nervi fins que ha aparegut Iván de la Peña, l'únic jugador capaç de donar una mica de llum als seus companys en atac. El càntabre ha aprofitat una pilota interceptada per Jarque en la seva línia defensiva per llançar una contra que ha acabat sent letal. Lo Pelat ha trobat la passada per a Iván Alonso que no ha pogut connectar en un primer instant, però que ha aprofitat l'error d'Aranzubia per inaugurar el marcador.

Els dos Ivan han estat els grans protagonistes de l'Espanyol a la primera part. Mentre el Deportivo era incapaç de reaccionar, Alonso ha estat a punt d'aconseguir la segona passada de De la Peña. L'uruguaià ha avisat, però ha estat el càntabre el que ha encertat amb un remat des de la frontal que ha agafat desprevingut un desencertat Aranzubia.

Abans del descans, els locals han pogut ampliar el seu avantatge, però ha estat el Deportivo el que ha escurçat distàncies amb un gol de Lassad. Però una bona rematada de Jarque de cap a la sortida d'un córner ha trobat aviat resposta per part gallega. Guardado i Zé Castro han posat prova Kameni, que ha resolt sense problemes.

Lotina ha decidit moure fitxa i ha cremat ràpidament els tres canvis a la recerca de la reacció. Pochettino li ha respost i ha fet un pas enrere donant entrada a Román per Iván Alonso.

A falta d'idees, l'Espanyol ha trobat el perill en les aproximacions a pilota parada, amb els remats de Jarque i de Moisés Hurtado.

Ha estat un final d'infart amb final feliç per als blanc-i-blaus que han aconseguit el tercer gol de la tarda gràcies a una rematada de Rufete que ha desviat Lopo al fons de la porteria.