Esports

Serena i Venus Williams guanyen l'Open d'Austràlia de dobles

Esports

Les nord-americanes Serena Williams i la seva germana Venus han aconseguit el títol de dobles de l'Open d'Austràlia per tercer cop, després de guanyar aquest divendres a la final a la parella formada per l'eslovaca Daniela Hantuchova i la japonesa Ai Sugiyama, per 6-3 i 6-3.

Amb aquesta victòria les germanes han rebut un xec amb 231.434 dòlars, amb el que Serena acumula ja 22.841.192 dòlars, xifra que es pot incrementar més amb els 833.165 dòlars que pot guanyar aquest dissabte si supera la russa Dinara Safina a la final individual. Llavors arribaria a la xifra de 23,5 milions de dòlars.

Serena es va classificar per a la final individual en guanyar a la russa Elena Dementieva per 6-3 i 6-4.

Serena ha recordat el seu primer premi en metàl·lic de 240 dòlars al Canadà el 1995. "És increïble com el tenis femení ha crescut des que vam començar fa 14 anys –ha explicat–. Estic molt orgullosa d'haver guanyat, per mi, la meva família i tots els atletes" ha dit Serena, que fins ara porta guanyats 32 títols individuals i 15 de dobles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.