Esports

Pep Guardiola: "El Madrid és líder i no és casualitat"

El tècnic blaugrana encara no ha revelat si Ibra i Messi jugaran el clàssic de demà al Camp Nou

El Madrid és líder i no és casualitat. Aquest és un dels missatges que ha llançat l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, aquest migdia en roda de premsa.

El tècnic blaugrana ha elogiat el joc i l'entrenador del Reial Madrid, a un dia del clàssic al Camp Nou. Dels blancs ha dit que tots tenen "un talent individual" i que entén perquè són líders de la lliga espanyola.

Guardiola ha reconegut que la situació de l'any passat quan va rebre el Madrid era "millor" i ha confessat que no ha estat massa alerta del que deien els mitjans de comunicació sobre el favorit a guanyar el matx, però sí "que he sentit un rum-rum que som els millors i els més macos", per acabar dient "que molt bé, però ells van primers".

Quant al resultat final del partit, el de Santpedor ha dit que "l'empat no serveix" i que ara tenen els ànims una mica més alts després de la victòria amb l'Inter. Tot i això ha confessat que "l'Inter està oblidat perquè ara no estem a Europa" remarcant que hauran de jugar dur per vèncer al Madrid. El tècnic ha afirmat que s'ha "procurat preparar moltíssim el partit" de demà, "perquè és molt important de cara el futur immediat" del Barça.

Tot i que ha assegurat que Zlatan Ibrahimovic i Leo Messi avui s'han entrenat "amb normalitat", Guardiola no ha revelat si seran titulars pel partit de demà. "Es pot guanyar el Madrid sense Messi i amb Messi", ha afirmat per després aclarir que el jugador argentí és "molt important" per a l'equip.

Guardiola creu que serà un partit a l'atac per part dels dos equips i que als seus jugadors els ha transmès els punts forts que tenen i "poca cosa més".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.