Esports

Tamudo, De la Peña i Nakamura, fora de la llista de convocats per lesió

Els jugadors de l'Espanyol B Juanjo Ciércoles i Javi López, novetats de la convocatòria

Els jugadors de l'Espanyol Raúl Tamudo, Iván de la Peña i Shunsuke Nakamura s'han quedat fora de la llista de 19 jugadors convocats que ha facilitat aquest divendres l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, amb vistes al partit d'aquest dissabte contra el Deportivo de la Corunya.

Tamudo ha estat descartat perquè pateix unes molèsties en la musculatura isquiotibial de la cama dreta. El jugador no ha pogut acabar l'entrenament. Dilluns se li realitzaran noves proves per confirmar l'abast exacte de la lesió.

De la seva banda, Nakamura, que ha estat dubte fins a última hora, s'ha quedat fora perquè té un petit esquinç de grau u al lligament lateral intern del turmell esquerre. Iván de la Peña, finalment, pateix una elongació.

Les úniques novetats respecte a l'última convocatòria són els jugadors de l'Espanyol B Juanjo Ciércoles i Javi López. Els dos futbolistes, que s'entrenen habitualment amb el primer equip, esperen tenir la seva oportunitat aquest dissabte.

La llista completa és: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Pillud, Roncaglia, David García, Pareja, Forlín, Javi Márquez, Juanjo, Verdú, Moisés Hurtado, Corominas, Javi López, Luis García, Callejón, Ben Sahr, Iván Alonso i Marqués


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.