Esports

Txigrinski, nou jugador del Barça els pròxims cinc anys amb una clàusula de 100 milions

El defensa promet no decebre i esforçar-se per estar a l'altura

El central ucraïnès Dmitro Txigrinski ha signat aquest matí per a les pròximes cinc temporades amb el Barça, on estarà a les ordres d'un Josep Guardiola que l'ha demanat com a prioritat, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d'euros i després de pagar 25 milions d'euros de traspàs al Xakhtar Donetsk.

Txigrinski, que lluirà el dorsal número 21 heredat de Hleb, ha signat cap a la una el seu nou contracte, just després de passar les revisions mèdiques i abans de ser presentat oficialment. El central ha estat acompanyat pel seu germà i representant, Víctor Txigrinski, el president, Joan Laporta, al costat del vicepresident esportiu, Rafael Yuste, el secretari tècnic, Txiki Begiristain, i el director de futbol, Raül Sanllehí, han acompanyat el jugador.

L'ucraïnès es converteix així en el defensa més car de la història del FC Barcelona, ja que només el fitxatge de Daniel Alves, la temporada passada, supera la xifra de Txigro. El lateral internacional brasiler va arribar procedent del Sevilla després de pagar 32 milions d'euros, més primes.

Promet no decebre
Txigrinski ha promès un "màxim esforç" per "no decebre" les expectatives que ha generat la seva incorporació i "estar a l'altura" de les exigències de l'equip. "Cal estar preparat per aquesta pressió", ha comentat el jugador ucraïnès durant la seva presentació com a blaugrana, "ara el meu únic interès és estar a l'altura".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.