Esports

Ferrer serà "valent" perquè els violentis no tornin al Camp Nou

El candidat continuista defensa el programa solidari del Barça i es compromet a mantenir-lo

El candidat a la presidència del Barça Jaume Ferrer ha assegurat avui que serà "valent" pel que fa a mantenir la desvinculació del club blaugrana amb els grups violents, com els Boixos Nois, i ha criticat que el seu rival en els comicis Sandro Rosell s'hagi fotografiat amb ells.

"No permetrem que ningú l'espatlli [Camp Nou], perquè també és un tresor. Cal ser molt valent i hi ha qui s'ha fet fotos amb algun violent. Jo sí que garanteixo que no tornaran a entrar a l'estadi", ha manifestat.

La Grada Jove, ha assegurat, és per ell un tema "prioritari" però ha matisat que fins a la remodelació del feu blaugrana no serà possible fer-la. Tot i això, vol implantar petites grades joves.

Ha defensat a més les accions solidàries i la pràctica de la no-violència com a polítiques prioritàries del seu programa social, tal com s'ha fet aquests últims set anys. "Avui més de 100.000 nens i adolescents d'entre 3 i 20 anys es beneficien dels programes de la nostra Fundació, a Bamako, el centre d'Àfrica, o el barri del Carmel de Barcelona", ha recordat.

Per aquesta raó, no vol deixar de col·laborar amb l'UNICEF o d'estendre la xarxa de centres solidaris, i ha aprofitat per carregar un altre cop contra Rosell. "Hi ha un candidat que viu dels negocis del futbol, que ara diu que serà el campió de les causes socials i que diu que vol fer més aquí i menys allà, amb més acció solidària a Catalunya i menys a la resta del món i jo no hi estic d'acord", ha etzibat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona