El Madrid goleja el Valladolid (1-4) i es manté líder per l''average'

Els blancs sumen els mateixos punts que el Barça, però segueixen tenint un millor còmput de gols

El Reial Madrid no s'ha deixat impressionar pel 3-0 del Barça al València, amb hat trick de Messi inclòs, i ha golejat 1-4 el Valladolid per mantenir el liderat de la Lliga BBVA. Això sí, empatat a 65 amb els blaugranes, si bé amb millor goal average.

En ple debat sobre si Cristiano Ronaldo o Higuaín, el portuguès ha obert el marcador, al minut 27, però l'argentí li ha guanyat la partida anotant també un hat-trick (44, 51 i 64). El gol local ha arribat també a la segona part i l'ha fet Albiol en pròpia porteria.

Fitxa del partit
1 - Valladolid Justo Villar; Pedro López, Baraja (Nivaldo, min. 8) Arzo, Del Horno; Pelé, Lázaro, Nauzet (Bueno, min. 69), Medunjanin, Marquitos (Keko, min. 60) i Diego Costa.
4 - R. Madrid: Iker Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso (Gago, min. 42), Granero (Guti, min. 69); Van der Vaart, Cristiano Ronaldo i Higuaín (Raúl, min. 74).
Gols: 0-1, min. 27: Cristiano Ronaldo; 0-2, min. 44: Higuaín; 0-3, min. 51: Higuaín; 1-3, min. 57: Albiol (p.p.); 1-4, min. 64, Higuaín.
Àrbitre: Mejuto González (C. Asturià). Groga a Del Horno, Lázaro, Pelé, Medunjanin, Xabi Alonso, Granero i Ramos.
Incidències: Estadi José Zorrilla. 22.000 espectadors.