Esports

Un problema tècnic a l'avió endarrereix l'arribada de l'equip a Barcelona

Se suspèn l'entrenament previst i Guardiola només disposarà d'un dia per preparar el partit contra el Mallorca de dissabte

Un problema tècnic en el motor de l'avió que havia de traslladat el Barça fins a Barcelona procedent de Kazan ha provocat un retard de dues hores i un canvi de plans per a l'equip de Pep Guardiola, que no s'arribarà a entrenar aquest dijous.

Segons ha informat el club català, el comandant de l'avió ha hagut d'interrompre el primer enlairament en detectar un problema en el sistema de frenada de la nau, el dispositiu del qual s'havia congelat a causa del fred a la ciutat russa.

Posteriorment, dues hores després del previst, l'expedició barcelonista ha sortit sense problemes des de Kazan. L'incident ha alterat els plans de Pep Guardiola i, en contra del previst, l'equip no s'entrenarà avui.

La idea de l'entrenador és que a la seva arribada a Barcelona, l'equip es traslladés directament a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí per entrenar-se, encara que finalment s'ha suspès la sessió.

Així, Guardiola dirigirà l'equip demà, divendres, en un entrenament que començarà a les 11.00 hores. Aquesta serà l'única sessió preparatòria de l'equip que dissabte que ve rep el Mallorca al Camp Nou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.