Esports

Guardiola pronostica que "costarà molt" guanyar el Xerez

L'entrenador del Barça creu que els jugador tenen el cap en la remuntada de la 'Champions'

Josep Guardiola ha assegurat avui que als seus jugadors els "costarà molt" guanyar demà el Xerez, a les 18h al Camp Nou, ja que és "inevitable" que pensin en el partit de tornada de la semifinal de Lliga de Campions contra l'Inter de Milà, on hauran de remuntar el 3-1 encaixat a l'anada.

Sense voler desgranar els detalls i sensacions que li fan pensar que els jugadors no afronten el partit de demà com deurien, Guardiola sí que ha apuntat, i en un discurs estrany en ell, que les semifinals marcaran el duel de demà contra el cuer de la Lliga BBVA.

"Tot partit té incidència en el passat i posterior. Hem de sortir molt forts i pensar que ens costarà molt", ha manifestat. "No podem negar que està molt a prop la semifinal i que els jugadors ho tenen sempre present", ha afegit en aquest sentit.

Setmana decisiva
A més, el de Santpedor ha assegurat que aquesta setmana es decidiran els dos títols pels quals lluita el Barça: Lliga i Champions. Per aquesta raó, demanarà als seus que segueixin lluitant per aconseguir més títols, que és el que "dóna sentit" al Barça. "El que fa aquest equip no té preu, es recordarà aquests jugadors com una generació que va fer una cosa estrepitosa i intentarem seguir fent-ho", ha destacat dels seus jugadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.