Esports

Coma guanya la seva cinquena etapa al Dakar

El pilot català encadena el seu tercer triomf parcial consecutiu, mentre que Després continua líder

El pilot català Marc Coma (KTM) continua rescabalant-se de la sanció de sis hores que l'ha deixat sense opcions de victòria al Dakar 2010 a base de guanyar etapes. Aquest dimecres el pilot d'Avià ha guanyat la seva cinquena etapa en aquesta edició, imposant-se a la resta de pilots a l'arribada de l'onzena etapa del recorregut.

La victòria, però, ha hagut de passar un altre cop pel tràmit dels comissaris de la prova, després de la reclamació del mateix Coma, arran de l'actuació d'un gendarme que va indicar el camí equivocat en el principi del tram cronometrat de l'etapa i va provocar la pèrdua d'uns minuts a uns quants pilots, entre els quals el català.

Segons Coma, el policia ha impedit a un grup de pilots passar pel camí indicat al llibre de ruta i això els ha fet perdre uns minuts en aquesta etapa que enllaçava Santiago (Xile) i San Juan (Argentina). Un cop feta la reclamació i corregida la classificació final de l'etapa, Coma s'ha adjudicat el triomf parcial per davant del francès David Frétigné, segon a 5 minuts i 13 segons de Coma.

L'holandès Frans Verhoeven (BMW), guanyador de l'etapa segons la primera classificació provisional de l'etapa, va perdre dues posicions després de la reclamació i va acabar tercer. El francès Cyril Despres (KTM) va ser finalment novè a l'etapa i continua líder de la prova.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.