Esports

El Barça encara insisteix a configurar una candidatura única

Oliver assegura que la junta intentarà que hi hagi una sola llista continuista quan plegui Laporta

El director general executiu del Barcelona, Joan Oliver, ha assegurat aquest divendres, després de la reunió de la comissió delegada del club, que la junta directiva intentarà crear una candidatura única a les pròximes eleccions, malgrat les propostes liderades per Alfons Godall i Jaume Ferrer, i ha promès que el procés electoral no interferirà en la vida diària de l'entitat.

Encara sense data per a les eleccions, que hauran de celebrar-se per exigència dels estatuts entre el 15 de març i el 15 de juny, Oliver ha assegurat que el procés "no afectarà al dia a dia del club" i que la comissió delegada "ja treballa en la preparació" dels comicis.

Encara que dos vicepresidents, Jaume Ferrer i Alfons Godall, ja han deixat entreveure la seva intenció de liderar sengles candidatures, el director general del club ha negat que oficialment s'hagin postulat com a candidats i ha reiterat que el club "segueix treballant per unir voluntats" i formar una única candidatura continuista. "Existeix aquesta voluntat, és un tema en el qual estem treballant", ha afirmat.

La comissió delegada, reunida avui amb l'absència dels vicepresidents Joan Boix i Rafael Yuste, ha repassat el balanç de la gestió del club durant el 2009 i ha confirmat que en l'últim mes el club ha augmentat en 2.400 el nombre de socis i que les vendes de la botiga oficial han pujat un 20 per cent respecte a l'any passat per les mateixes dates.

Oliver també s'ha referit als problemes amb els horaris dels partits, ja que el Barcelona ha jugat ja diversos partits a les deu de la nit. "És un tema que ens preocupa, però la Lliga s'equilibrarà a la segona volta. A la Copa, en canvi, no podem fer massa, perquè l'eliminatòria més interessant sol ser la del Barcelona", ha comentat.

El club, a més, ha completat la renovació de la part superior del museu i reformarà completament la botiga oficial, ubicada entre el Palau Blaugrana i el Camp Nou, segons ha informat Oliver.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.