Esports

Les seleccions esportives catalanes reivindiquen "normalitat" per poder competir oficialment

La Plataforma organitza dissabte que ve una festa a Mataró. Destaquen els partits Catalunya-Austràlia de waterpolo i el Catalunya-Egipte d'handbol

La ciutat de Mataró acollirà el pròxim cap de setmana el Dia de les Seleccions Catalanes. Segons ha comentat el director del Consell Català de l'Esport, Carles Macian, aquesta serà una jornada de reivindicació de la "normalitat" perquè els esportistes catalans "puguin competir allà on tinguin capacitat de fer-ho i en un pla d'igualtat".

La diada del dissabte 13 de juny, organitzada per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, serà la quarta edició d'una jornada festiva i reivindicativa que, en anys anteriors, ja s'havia celebrat a Vic (2006), Reus (2007) i Girona (2008). En l'aspecte esportiu, destaquen els partits Catalunya-Austràlia de waterpolo i el Catalunya-Egipte d'handbol. El programa d'actes es completa amb un correfoc al Parc Central de Mataró, un duel entre els campions de trial Toni Bou i Adam Raga i un concert dels grups Lax'n'Busto i Elèctrica Dharma.


Segons el vicepresident de l'entitat, Sergi Blàzquez, la jornada ha de fer gaudir la gent de l'esport, però també ha de ser "un clam" pel reconeixement de l'oficialitat de les seleccions catalanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.