Esports

El Club Egara nominat a Millor Club Europeu d'Hoquei

La Federació ha escollit el club terrassenc com a representant per aspirar a aquest reconeixement continental

El Club Egara optarà aquest proper mes de març al premi a Millor Club Europeu de Hockey d’enguany, un guardó que atorga la Federació Europea.

El novembre passat, des del màxim organisme europeu d'hoquei es va demanar un representant de cada federació membre de l'EHF. A partir d'aquí, la RFEH va obrir un període perquè tots els clubs que volguessin aspirar aquest guardó si poguessin presentar oferint un recull de tasques en un dossier informatiu del que ja havia facilitat el guió la mateixa Federació Europea. Un cop tancat el termini, el passat dia 15, la Federació Espanyola va decidir que el Club Egara era el seu millor candidat.

Martí Lloveras, satisfet
El president de la Secció de Hockey, Martí Lloveras explica el procés amb orgull després de saber la notícia. “Quan vam rebre la notificació de la EHF, vam pensar que, malgrat tenir altres prioritats, havíem de fer l’esforç, perquè els nostres aficionats s’ho mereixien”. Lloveras, a més, reconeix que s’hi van presentar perquè realment creuen en les seves possibilitats. “Veiem que el que es demana als candidats és la vinculació i l’encaix del club en la societat així com la nostra responsabilitat social. D’això al hockey de l’Egara creiem que en sabem una mica. En tenim bastants exemples com ara l’Egara Hockey Solidari o l’Egara Fupar, iniciatives que constantment s’estan duent a terme tant interna com externament”.

“A nivell de club, és evident que també ens interessa”, afegeix el president. “Pensem que si la Federació Europea ens concedeix aquest reconeixement pot ser un molt bon argument per anar a buscar companys de recorregut. Ara bé, també és una bona oportunitat per fer-ho saber al nostre entorn més proper. I és que aquesta és una gran ocasió per fer conèixer als propis socis del Club Egara, molts d’ells aliens al hockey, la gran tasca que molts dels seus consocis estan fent des de la nostra Secció”, argumenta Lloveras.

El màxim responsable de la Secció de Hockey del l'entitat egarenca ha volgut agrair públicament “la gran tasca feta pel directiu Josep Clapés i el director tècnic Ramon Sala, així com la col·laboració de Rafel Martín, que ha aportat les imatges del dossier presentat a la Federació”. Per acabar, Lloveras ha volgut destacar “la gran feina dels monitors i monitores de l’Egara Fupar, així com la del col·lectiu de Egara Hockey Solidari, per ser tan i tan bons”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.