Esports

El derbi acaba en taules (0-0)

L'Espanyol i el Barça empaten sense gols en un disputat partit en què els blaugranes acaben amb deu per l'expulsió d'Alves

El primer derbi entre l'Espanyol i el FC Barcelona disputat a l'Estadi de Cornellà i el Prat ha acabat aquest dissabte en taules i sense gols (0-0). El repartiment de punts acosta una mica més els blanc-i-blaus a la permanència i fa que els blaugranes, a l'espera del que passi aquest diumenge al Madrid-València (21.00 h, Canal +),  se situï quatre punts per sobre dels blancs.

El partit disputat a Cornellà ha estat presidit per l'emoció i la igualtat, amb un conjunt local molt motivat i un Barça que no ha sabut trobar el camí a la porteria defensada per Kameni. Sense gaires ocasions clares per cap dels dos bàndols, les millors oportunitats han estat sengles rematades al pal, una del visitant Pedro al principi del matx i una altra del local Osvaldo a tocar del descans.

D'altra banda, també cal destacar que els de Pep Guardiola van acabar jugant amb deu, per l'expulsió de Dani Alves, que va veure dues targetes grogues.

La fitxa del partit
Espanyol (0): Kameni; Chica, Pareja, Víctor Ruiz, Dídac Vilà; Baena, Forlín; Callejón (Ben Sahar, min. 85), Verdú (Iván Alonso, m.78), Luis García; i Osvaldo.
FC Barcelona (0): Valdés, Alves, Piqué, Milito (Henry, min. 57), Puyol, Touré (Keita, min. 57), Busquets, Pedro (Ibrahimovic, min. 82), Maxwell, Xavi i Messi.
Àrbitre: Undiano Mallenco (Col·legi Navarrès). Groga a Osvaldo (m. 7), Luis García (m. 22), Alves (m.25), Milito (m.32), Baena (m.63) i Keita (m.82). Ha expulsat Alves (m.62), per doble amonestació.
Camp: Estadi de Cornellà i el Prat (39.263 espectadors).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.