Esports

Keita i Touré, candidats a Millor Jugador d'Àfrica 2009

Entre els cinc finalistes hi ha també Eto'o, Drogba i Essien

Dos jugadors del Barça, Seydou Keita i Yaya Touré, opten al títol de Millor Jugador Africà de 2009, que organitza la Confederació Africana de Futbol. Un ex barcelonista, Samuel Eto'o, també està entre els cinc finalistes. Els altres dos són Didier Drogba i Michael Essien. El guanyador se sabrà el 25 de maig de 2010.

És gairebé un enfrontament entre els que són dos dels millors equips del món, el Barça (que té a la final a Touré i Keita i que podria afegir-hi Eto'o) i el Chelsea (Drogba i Essien).

Entre els cinc finalistes hi ha tres jugadors de Costa d'Ivori (Drogba, Touré i Essien), un de Camerun (Eto'o) i un de Mali (Keita). 

Els davanters i homes d'atac solen ser més valorats, però sembla que en aquesta ocasió podria endur-se el premi un migcampista.  Keita i Touré tenen força possibilitats, i malgrat la indubtable qualitat i potència del tercer, Essien, els barcelonistes ho han guanyat tot al seu club, un aspecte que acostuma a pesar molt en les votacions.

Els guanyadors dels darrers anys han estat Adebayor (2008), FredericK kanouté (2007), Eto'o (2003, 2004 i 2005) i Drogba (2006).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona