Esports

El Barça obre el Miniestadi per posar-hi una pantalla gegant i el Maremàgnum n'instal·larà una altra

L'Ajuntament de Barcelona manté la festa blaugrana de la Champions a la plaça Catalunya

El Barça obrirà el miniestadi i emetrà en directe el senyal d'Antena 3 per a socis i acompanyants que vulguin veure el partit de la final de la Champions contra el Manchester United el 27 de maig que ve. D'altra banda, Antena 3 oferirà el partit en directe des d'una pantalla gegant al Maremàgnum. 

En el cas que el Barça guanyi la final, la festa es tornarà a repetir a la plaça Catalunya, amb un muntatge amb protagonistes mediàtics i continguts audiovisuals.

El metro i els Ferrocarrils de la Generalitat obriran la nit del dimecres 27 de maig excepcionalment fins a les 2h de la matinada. El servei de Bicing funcionarà amb normalitat, excepte en algunes estacions que es troben en les immediacions de zones de festeig, que quedaran fora de servei la nit de la possible celebració.

Dispositius preventius i de seguretat
Paral·lelament i com és habitual en aquestes celebracions, s'establiran dispositius preventius de seguretat liderats pels Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, en funció de les necessitats de cada espai, per garantir que la celebració transcorri amb normalitat.

Al centre, es preveu ubicar WC públics a l'entorn de la zona de celebració, i organitzar l'accés a la Rambla de Canaletes i la plaça de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona