Esports

Johan Cruyff: "Els fitxatges del Reial Madrid són un regal per al Barça"

L'exentrenador blaugrana creu que els fitxatges del Reial Madrid "són un regal per al Barça", ja que això motivarà la plantilla de Pep Guardiola després d'una temporada d'haver-ho guanyat tot

“El Madrid l'hi ha deixat en safata al Barcelona. Ells fitxen molta gent perquè el problema és allà, amb tant de fitxatge et motiven i s'ha d'aprofitar aquest regal”.

És l'opinió de Johan Cruyff, que aquest dijous a Barcelona ha deixat clar que “de por, res”. Dit això, l'exentrenador blaugrana ha recordat que és el Madrid “qui ha de moure fitxa després d'una temporada sense títols”.

"El Madrid juga moltes coses: la Lliga, la Champions, moltes coses... però, a més, també té la presentació del 2016 per als Jocs Olímpics, i això els va molt bé. El fitxatge de Cristiano Ronaldo només futbolísticament és molt absurd, però en la seva totalitat, és molt lògic".

De fet, l'holandès considera que el Barça “té el 95% del treball fet” i això dóna tranquil·litat respecte a la política de fitxatges.

Pel que fa a Samuel Eto'o, i segons informen diversos diaris esportius, Cruyff ha estat contundent: “La meva filosofia és molt clara: ningú que estigui en l'últim any de contracte pot quedar-se a la plantilla: o renova o fora”.

Tanmateix, s'ha mostrat il·lusionat davant la possible arribada al Barça de l'asturià David Villa: “Sens dubte, encaixaria molt bé perquè no hi ha dubtes del seu rendiment i juga en la selecció amb diversos jugadors amb els quals té bona relació”.

Cruyff ha fet aquestes declaracions aquest matí, a la fira de moda The Brandery, on l'exentrenador presenta una línia de calçat anomenada Cruyff Sports.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.