Esports

Söderling venç Nadal en el seu debut a Londres

Ara el balear ha de guanyar els dos partits següents del grup B, contra el serbi Novak Djokovic i el rus Nikolai Davidenko

El tenista manacorí Rafa Nadal ha començat amb una dolorosa derrota la seva participació al Barclays ATP World Tour Finals després de caure contra el suec Robin Söderling en només dos sets. Ara Nadal ha de guanyar els dos partits següents del grup B per tenir opcions de classificar-se per a les semifinals. Així, necessita superar el serbi Novak Djokovic, vigent campió, i el rus Nikolai Davidenko, finalista de l'any passat, per tenir opcions de classificar-se.

En el partit d'avui, el balear no ha pogut agafar-se la revenja de la passada edició de Roland Garros, on el nòrdic el va deixar fora a vuitens de final, i ha perdut per un doble 6-4 després d'una hora i 38 minuts de partit.

El manacorí no s'ha sentit còmode en els primers compassos de joc sobre la pista de l'O2 londinenc i ho ha pagat amb un break d'entrada (2-0) que ha permès a Söderling, present a la cita com a substitut del lesionat Andy Roddick, posar-se amb un 3-0 que ha pressionat molt el número dos del món.

Tot i els errors amb el revés i la sacada, Nadal ha pogut refer-se amb un trencament en el cinquè joc (3-2) que li ha permès igualar el partit (3-3). En el pitjor moment, Nadal ha tornat a cedir el servei, ja que no ha pogut salvar la segona bola de trencament que ha tingut el suec en el primer set.

Tampoc en el segon set Nadal ha estat capaç d'oferir millors sensacions tot i aconseguir un petit marge (2-1). El nòrdic no ha patit el break i l'ha contrarestat amb la seva següent deixada (2-2) en aprofitar la tercera bola de trencament que ha tingut.

Des d'aquest moment, tots dos han intentat imposar-se sense arriscar-se gaire, però Söderling, molt més consistent, ha estat el primer a tornar a gaudir d'una bola de trencament. Ha estat el primer match point del partit i Nadal l'ha salvat, però no ha pogut amb el segon.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.