Esports

Puyol: "Vam anar a totes i la imatge és molt bona"

El capità del Barça extreu una lectura positiva de la derrota i diu que ara podran concentrar-se millor en la Lliga i la Champions

El defensa central i capità del Barça Carles Puyol ha assegurat avui que en el partit d'ahir contra el Sevilla van anar "a totes", tot i que la victòria per 0-1 no va ser suficient per evitar l'eliminació de la Copa del Rei, i es queda amb la "molt bona imatge" que va donar l'equip.

"Ningú pot dir res a l'equip. A ningú li agrada quedar eliminat, teníem moltes ganes de tirar endavant en aquesta competició però no va poder ser. La forma de caure com a mínim és digna", ha assegurat Puyol sobre aquesta qüestió.

A més, el capità ha defensat l'estratègia d'un Guardiola de qui estan "orgullosos". "Crec que va preparar molt bé el partit, va faltar poc perquè ens classifiquéssim. Sempre dic que qui guanya i perd els partits són els jugadors. Es va veure ahir sobre el terreny de joc que mereixíem més, i el seu plantejament i treball, d'ell i el seu equip, va ser perfecte. Estem molt orgullosos de Guardiola", ha manifestat.

Tot i això, ha recalcat que aquesta eliminació, primera des de l'arribada de Guardiola a la banqueta, "no ha agradat". "Ens ha de fer més forts. Ara cal lluitar més que mai per la Lliga i la Champions", ha assegurat.

Puyol ha extret una lectura positiva d'aquesta situació. "Ens pot anar bé una mica de descans després de dues temporades molt intenses, amb molts partits i amb pocs dies lliures. Així podrem preparar encara millor els partits de Lliga i Champions", ha apuntat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.