Esports

Interior i l'Ajuntament de Barcelona volen controlar les celebracions dels títols del Barça

Crearan una zona de festa a la plaça de Catalunya i intentaran que s'hi concentrin els seguidors barcelonistes

L'Ajuntament de Barcelona i el departament d'Interior volen que els culers celebrin la hipotètica victòria de la Copa del Rei de manera controlada a la plaça Catalunya. Per intentar-ho, hi instal·laran una àrea de celebració amb pantalles i altaveus que servirà per seguir el partit i la programació posterior dels mitjans de comunicació col·laboradors. Si el Barça aconseguís algun dels altres títols que encara té pendents, aquesta celebració controlada es tornaria a posar en pràctica.

Com de costum, aquesta festa organitzada anirà acompanyada de mesures de seguretat que aplicaran els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana. Segons Interior, els cossos policials tindran especial atenció en l'entorn de la plaça de Catalunya i la zona de la Rambla. Allí, intentaran organitzar-hi l'accés, prevenir incidents i organitzar la congregació dels possibles milers d'assistents.

Tot i que Interior recomana desplaçar-se fins allí en transport públic, ja han anunciat que no hi haurà cap servei especial de metro ni de tramvia per a aquesta celebració. Els autobusos nocturns només faran els seus trajectes habituals i el trànsit de turismes estarà tallat en la plaça Catalunya i els carrers adjacents. Les estacions de Bicing més properes a aquella zona estaran fora de funcionament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.