Esports

Navarro, un dels escollits per a l''Equip de la Dècada de l'Eurolliga'

Seguidors d'arreu del món han participat en la votació a través d'internet

El català Juan Carlos Navarro és un dels deu jugadors escollits pels seguidors i experts per formar part de l'Equip de la Dècada de l'Eurolliga, segons ha informat avui l'Eurolliga de Bàsquet.

Navarro, MVP del 2009, integra la llista de deu jugadors de l'All-Decade Team juntament amb l'americà Trajan Langdon, el francès Anthony Parker, els grecs Theo Papaloukas i Dimitris Diamantidis, el serbi Dejan Bodiroga, el croat Nikola Vujcic, el rus J. R. Holden i els lituans Sarunas Jasikevicius i Ramunas Siskauskas.

Els deu jugadors seleccionats han guanyat el títol de la competició almenys en una ocasió. Tots ells han estat prèviament escollits pels equips del "All-Euroleague" un total de 20 vegades; 15 d'ells en el primer equip i 5 en el segon.

Seguidors d'arreu del món  han participat en la votació a través d'internet. També hi han intervingut 35 experts en mitjans de comunicació que han seguit l'Eurolliga al llarg de tota la dècada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.