Esports

Tamudo s'entrena amb normalitat

Ha aparegut al camp acompanyat d'Iván de la Peña, que ha demanat que es resolgui el cas al més aviat possible

El davanter de l'Espanyol Raúl Tamudo ha participat en el primer entrenament de la setmana programat pel tècnic blanc-i-blau, Mauricio Pochettino.

Tamudo, que ha estat un dels primers futbolistes a trepitjar el terreny de joc, ha aparegut al camp d'entrenament acompanyat per Iván de la Peña. El de Santa Coloma diumenge s'havia entrenat amb els lesionats i no convocats.

El davanter blanc-i-blau s'ha vist immers en una polèmica després d'unes declaracions del seu representant, Tomás Durán, i de la posterior resposta del conseller Germán de la Cruz i el director esportiu de l'entitat, Ramon Planes.

El pare del jugador també ha estat a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs per donar suport al jugador, que està passant els moments més delicats de la seva carrera esportiva des que va debutar a Primera Divisió amb el conjunt espanyolista. La situació de l'excapità s'ha d'aclarir en els pròxims dies.

Javi Chica es troba totalment recuperat de la lesió muscular que li ha impedit jugar en els últims dos partits de la Lliga i avui s'ha entrenat amb normalitat. Nico Pareja, en canvi, no s'ha entrenat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.