Esports

Laporta: "Som l'equip a batre i això pot arribar a motivar els jugadors"

El president del FC Barcelona pronostica que l'actual temporada serà "complicada, molt complicada"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha analitzat la trajectòria de l'equip de futbol dirigit per Josep Guardiola i ha pronosticat que l'actual temporada serà "complicada, molt complicada" tot i que ha assegurat que com a campions d'Europa, el conjunt blaugrana serà "l'equip a batre" i això pot arribar a "motivar" els jugadors.

Laporta afronta aquest nou camí blaugrana en la Champions League amb el repte de guanyar dos anys consecutius, "una cosa que mai s'ha fet". "La diferència entre nosaltres i altres conjunts és que podem afrontar-ho i aconseguir-ho", ha assegurat en una entrevista a Uefa.com.

"El nostre objectiu és mantenir la mateixa motivació que l'any passat. És important que se segueixin sentint guanyadors, que no es rendeixin i que sempre creguin que poden tornar a guanyar", ha assenyalat.

"La clau és treballar, treballar i treballar, i això és el que farà l'equip. Amb humilitat i tenint clar que hem de ser forts, podrem fer els nostres somnis realitat", ha afegit.

Sobre la figura de l'entrenador, Josep Guardiola, el màxim dirigent del Barcelona ha expressat la seva satisfacció amb el resultat de la passada campanya, que havia superat les "expectatives" dels blaugrana.

Laporta ha explicat que quan van fitxar Pep sabien que "posaria ordre" al vestidor i va ser aleshores quan van començar a fer algunes modificacions, com "canviar els líders del vestidor i de l'equip".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.