Esports

Rosell assegura que té un pla B per si Txiki Begiristain marxa del club

El precandidat a la presidència del F.C. Barcelona ha assegurat que Pep Guardiola ha fet i està fent “una feina fantàstica”

El precandidat a la presidència del F.C. Barcelona, Sandro Rosell, ha afirmat que té un pla B per si Txiki Begiristain decideix no continuar al club.

“Diuen que ell ha decidit plegar a final d’aquest any. Si això és veritat, nosaltres buscarem una persona que substitueixi el Txiki i que tingui l’ADN Barça i la forma de pensar que nosaltres considerem que ha de ser el secretari tècnic del Barça", ha afirmat Rosell en declaracions a Catalunya Ràdio. "Tenim un pla B. A la vida sempre has de tenir un pla B. I sí, la veritat és que tenim alternatives en el suposat cas que al final Txiki marxés, o no ens poséssim d’acord, o estigués cansat o el que fos”, remata Rosell. 

Ara bé, el precandidat a la presidència del F.C. Barcelona diu que “si el Txiki, en aquest cas, diu 'a mi em faria il·lusió seguir perquè, a més, m’entenc amb en Pep i funcionem com un equip', doncs bé, parlem-ne. Nosaltres no som talibans en res”.

Guardiola fa la feina ben feta
Sandro Rosell també ha parlat de Pep Guardiola. El precandidat ha assegurat que el tècnic ha fet i està fent “una feina fantàstica”. En aquest sentit, ha destacat les sis copes aconseguides però també ha volgut remarcar la feina “fenomenal” que va fer Guardiola fent pujar el Barça Atlètic de tercera categoria a segona B. “Aquesta feina que va fer el Pep és probablement de les més importants que ha fet”, conclou Rosell.

Rosell també ha assegurat que, si surt elegit, una de les primeres mesures que prendrà serà “reduir les despeses perquè ara hi ha una mica de política de despesa alegre" i que "tot això està dins d’un calaix de sastre que es diu ‘despeses diverses’ que han augmentat dues o tres vegades durant els últims set anys”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona