Esports

Astarloza (Euskaltel-Euskadi) guanya la setzena etapa del Tour

El corredor basc ataca en els dos últims quilòmetres i Contador manté el maillot groc de líder

El ciclista basc Mikel Astarloza (Euskaltel-Euskadi) s'ha imposat en la setzena etapa del Tour de França, de 159 quilòmetres entre Martigny i Bourg-Saint-Maurice. El madrileny Alberto Contador ha entrat entre les primeres unitats del grup i ha mantingut sense problemes el mallot de líder.

Asatarloza ha atacat en els dos últims quilòmetres al grup de quatre escapats (Pellizotti, Moinard, Van den Broecke i ell mateix) de què formava part i ha arribat en solitari a la meta amb 6 segons d'avantatge. El líder, Alberto Contador, ha controlat en tot moment l'evolució de l'etapa i ha entrat a la meta entre les primeres unitats del grup, a 59 segons del guanyador de l'etapa, igual que Lance Armstrong, que es manté a 1'46” del seu company d'equip (Astana) en el segon lloc de la classificació general.

L'etapa d'aquest dimecres, entre Bourg-Saint-Maurice i Le Grand-Bornand, de 169.5 quilòmetres de distància, serà una nova prova d'alta muntanya amb quatre ports de primera catagoria i un de segona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.